TEAM BUILDING PROGRAMI

Team building motivacijski programi za podjetja

Pozitivna delovna motivacija in dobro vzdušje na delovnem mestu sta izredno pomembna dejavnika uspešnosti podjetja. Tega se zavedamo tudi v športni agenciji PAC SPORTS. Zato smo za podjetja in ostale zaključene skupine (društva, športne ekipe,...) pripravili zanimive SKUPINSKE ŠPORTNO MOTIVACIJSKE PROGRAME, s katerim bomo spodbudili kohezivnost med sodelavci in zdravo tekmovalnost ter s tem dvignili delovno motivacijo Vaših zaposlenih.
 

Seznam in opis vseh programov v Word formatu

Individualna povpraševanja: katarina@pac.si

Kako so zasnovani SKUPINSKI ŠPORTNO MOTIVACIJSKI PROGRAMI?

Programi temeljijo na atraktivnih »outdoor teambuilding konceptih«, kjer fizična pripravljenost udeležencev in posamezna specifična znanja posameznih športnih disciplin ne pridejo do posebnega izraza. V našem programu imajo glavno vlogo TIMSKO DELO, DOBRA KOMUNIKACIJA in USKLAJENOST EKIPE.

V dogovoru z naročilom programa, Vam glede na število udeležencev in razpoložljiv čas izdelamo individualni koncept programa, ki ga lahko zaključimo s piknik pogostitvijo oz. zabavo na prostem.

Dodatna ponudba - seminar in catering v Hostlu pod Voglom

Ker spada v sklop Pac sports podjetja tudi največji Hostel v Sloveniji – Hostel pod Voglom (Bohinj), ste za izvedbo svojega seminarja prisrčno vabljeni v naš hostel. Hostel pod Voglom je med drugim tudi 1. in edini hostel v Sloveniji s HQ certifikatom.

Na naši lokaciji lahko za vas pripravimo tudi pogostitev ob dobrodošlici ter razna kosila in piknike v naravi ali v prostorni jedilnici s pogledom na Bohinjsko jezero.

VOUCHER

VREME