Jadralno padalstvo

Poleti v tandemu

Jadralnega padalstva se lahko udeležite tudi VI, ne glede na letni čas! Pod vodstvom izkušenega inštruktorja jadralnega padalstva boste doživeli nepozabno avanturo.

Jadralno padalstvo v tandemu ne zahteva nobenih predhodnih izkušenj. Potrebujete le dobre pohodne čevlje in malce poguma. Inštruktor jadralnega padalstva pred vzletom potnika pouči, kaj mora storiti na vzletnem mestu in kaj na pristanku.

Cenik

Vogel 1 oseb 165 €
Vogar 1 oseb 110 €
Studor 1 oseb 140 €

Jadralno padalstvo v tandemu z Vogarja in Sudorja

Oba hriba ležita na severni strani Bohinjskega jezera. Višinska razlika od vzleta do pristanka je pri obeh poletih z jadralnim padalom 500 m. Izbira hriba je odvisna od smeri vetra. Polet z jadralnim padalom traja okoli 10 min, vendar je dolžino poleta izredno težko napovedovati, saj je le ta odvisna od trenutnih vremenskih razmer.

Zbirno mesto: parkirišče pri 'Fužinarkem zalivu' (gostilna Kramar). Od tam se z avtom zapeljemo do vzletnega mesta.

Jadralno padalstvo v tandemu z Vogla

Polet z Vogla velja za najlepši polet v celi Sloveniji, saj ima gost pogled na celotne Julijske Alpe in Triglav. Višinska razlika poleta z jadralnim padalom je 1200 m, zato je tudi dolžina poleta daljša (okoli 20 min).

Zbirno mesto: parkirišče pri 'Fužinarkem zalivu' (gostilna Kramar). Potnike zapeljemo do nihalke  Vogel. Do vzletnega mesta nas popelje sedežnica na Voglu.

Jadralno padalstvo v tandemu s Krvavca

Ljubljansko najbližje smučarsko središče je tudi priljubljena vzletna točka z jadralnim padalom. Višinska razlika med štartom in pristankom je 1100 m in nam omogoča 20 min letenja. Pristali bomo v vasi Grad pod vznožjem Grajskega hriba.

Zbirno mesto: gostilna Pod Lipo v vasi Grad pod Krvavcem. Na vzletno mesto se povzpnemo z gondolo in sedežnico.

Jadralno padalstvo v tandemu z Ambroža Pod Krvavcem

Ambrož nad Krvavcem je najbolj obiskano vzletno mesto za jadralne padalce in zmajarje. Polet nam ponuja izredno lep razgled na Ljubljansko kotlino.Višinska razlika med vzletnim mestom in pristankom je 800 m, dolžina poleta pa cca 15 min. Pristali bomo v vasi Grad pod vznožjem Grajskega hriba.

Zbirno mesto: gostilna Pod Lipo v vasi Grad pod Krvavcem. Na štart se pripeljemo z avtomobilom.

Potrebna oprema:

Visoki športni čevlji - gojzarji

Športno oblačilo

Video:

Galerija:

VOUCHER

VREME