Adrenalinski park

Adrenalinski park v Bohinju je postavljen pri Hostlu Pod Voglom tik ob Bohinjskem jezeru.

Adrenalinski park v Bohinju je poligon na višini od 8 do 14m, sestavljen iz različnih nalog, ki jih je možno premagovati individualno ali skupinsko. Pod nadzorom izkušenega in profesionalno izučenega inštruktorja adrenalinskega parka, boste imeli priložnost izkusiti čisto nove in nenavadne situacije.

V sklop in ceno programa na adrenalinsem  parku v Bohinju spada tudi Orjaška gugalnica.

Cenik

Adrenalinski park - odrasli 3 - 45 oseb 29 €
Adrenalinski park - otroci (do 14 let) 3 - 45 oseb 26 €
Orjaška gugalnica - odrasli 3 - 45 oseb 12 €
Orjaška gugalnica - otroci (do 14 let) 3-45 oseb 9 €

Komu je adrenalinski park namenjen?

Adrenalinski park v Bohinju je poleg individualnim gostom namenjen tudi zaključenim skupinam – šolskim skupinam, kolektivom v podjetju in športnim ekipam. Ker na adrenalinskem parku naloge premagujemo v parih, to močno vpliva na kohezivnost v skupini in izboljšuje medsebojne odnose.

Adrenalinski park v Bohinju je namenjen odraslim, otroci naj bi se vadbe na adrenalinskem parku udeležili po enajstem letu z vsaj 150 cm telesne višine.

Zakaj adrenalinski park?

Izvajanje različnih nalog in premagovanje ovir 8m nad tlemi predstavlja popolnoma nov način zabave. Poleg zabave, pa ima adrenalinski park tudi izredno pozitiven učinek na koordinacijo – predvsem na občutek za ravnotežje.

Po opravljenih nalogah se vam bo prav gotovo močno dvignila samozavest, saj boste med izvajanjem nalog premagali notranji strah pred višino.

Orjaška gugalnica

Pripeli vas bomo na vrv preko plezalnega pasa in vas s pomočjo vlečnih vrvi dvignili na višino 8m. Tam se boste morali sami s pomočjo enostavnega mehanizma odpeti in zanihali boste v globino in naprej – gor. Spust je prežet z adrenalinom iz za večino gostov pomeni vrhunec programa.

Dodatne informacije

Zbirno mesto: Hostel Pod Voglom (Bohinj, Ribčev Laz)
Število oseb: 3 - 45
Potrebna oprema: športna obutev in oblačila, pri dolgih laseh - elastika
Trajanje programa: 1,5 - 2 ure

Video:

Galerija

VOUCHER

VREME