Lokacija

Hostel Pod Voglom z Depandanso Rodica stoji na eni najlepših lokacij v Triglavskem narodnem parku, na južni obali Bohinjskega jezera, 2 km od Ribčevega Laza in 2 km od spodnje postaje žičnice Vogel.

V sklop hostla spada tudi OUTDOOR ŠPORTNI CENTER PAC SPORTS (rafting, canyoning, jadralno padalstvo, adrenalinski park...). V hostlu je možna tudi  izposoja kanujev, kajakov, koles in ostale športne opreme.
360 stopinj-  PANORAMA
 

Naslov: Hostel Pod Voglom
Ribčev laz 60
4265 Bohinjsko jezero
Slovenija

V bližini:

Pošta, trgovina, restavracije - 2 km/20 min peš, SKI center Vogel - 3 km; Bohinjska Bistrica, železniška postaja – 8,5 km, Bled – 25 km, Letališče Ljubljana – 63 km; Ljubljana - 80 km.

KAKO DO NAS?

Z AVTOMOBILOM:
Iz smeri Ljubljana:  peljete se po avtocesti smer Kranj.  Po približno 40 km se pripeljete do izvoza LESCE- BLED, na katerem morate zapustiti avtocesto.  Pot vas bo vodila skozi Bled. Z Bleda je po glavni cesti do prvih vasi v Bohinju približno 20 kilometrov.  V Bohinjski Bistrici na glavnem križišču nadaljujete po prednostni cesti  v smeri proti Bohinjskemu jezeru.  Po cca 6 km  pridete do vasi Ribčev  Laz . Peljete  se do samega centra, do manjšega križišča (most, ki prečka Bohinjsko jezero bo na vaši desni strani). Tukaj nadaljujete naravnost v smeri proti Ukancu ter po cca 1,5 km zagledate na vaši levi strani modro-zeleno tablo  Hostel Pod Voglom in Adrenalinski park.

Tukaj smo.  Dobrodošli!

Z LETALOM:
Letališče Jožeta Pučnika – Brnik – Ljubljana . Od Hostla pod Voglom je oddaljeno 60 km. Z letališča  je organiziran javni transport (avtobus do Kranja ali Ljubljane) ali vlak iz Kranja do Bohinjske Bistrice.

Z VLAKOM

Ljubljana - Jesenice - Bohinjska Bistrica – do nas lahko pridete z vlakom iz smeri Ljubljana preko Jesenic, kjer prestopite na progo proti Bohinju. Železniška  postaja Bohinjska Bistrica je  8 km oddaljena od našega Hostla pod Voglom.  Iz Bohinjske Bistrice je redna  avtobusna linija, od koder avtobusi vozijo približno vsako uro med tednom in malo manj pogosto konec tedna-  v smeri proti Hostlu pod Voglom. Avtobusna postaja »pod Voglom« se nahaja direktno pred samim hostlom.

Če prihajate z vlakom iz tujine iz Avstrije, je z mednarodne železniške postaje LESCE-BLED redna avtobusna linija do Bohinja.

Nova Gorica – Most na Soči – Bohinjska Bistrica – če prihajate z zahoda preko Italije in Nove Gorice, gre vlak preko Mosta na Soči, izstopite pa na železniški postaji Bohinjska Bistrica, od koder so redne avtobusne povezave do Hostla pod Voglom.

Z AVTOBUSOM:

Iz Ljubljane: Iz Ljubljane v Bohinj gre vsak dan redna avtobusna linija Ljubljana - Kranj- Radovljica – Bled- Bohinjska Bistrica; odhod iz Ljubljane vsako uro podnevi, razen konec tedna in med prazniki so avtobusi manj pogosti. Avtobus ustavi direktno pred Hostlom pod Voglom, ime postajališča je »pod Voglom« in je predzadnja postaja na tej liniji oz. ena postaja za postajališčem »Bohinj jezero«.

Iz Bohinjske Bistrice: če prihajate z vlakom, boste izstopili v Bohinjski Bistrici, od koder avtobus vozi podnevi vsako uro (8.52, 9.52, itd..), konec tedna malo manj pogosto. Avtobus ustavi direktno pred Hostlom pod Voglom, ime postajališča je » pod Voglom« in je predzadnja postaja na tej liniji oz. ena postaja za postajališčem »Bohinj jezero«.

Iz letališča: Najhitrejša povezava je iz letališča do Kranja, od koder je redna avtobusna linija s pogostimi avtobusi do Bohinja (vsako uro čez dan), ki ustavijo tik pred hostlom- avtobusno postajališče »pod Voglom«.
 

TAXI: z letališča in iz Ljubljane taxi 24 ur/dan.

 

VOUCHER

VREME