Lokacija: Apartmajska hiša Ob Savici

Apartmajska koča Ob Savici v osrčju Triglavskega narodnega parka v Ukancu je odlično izhodišče za pohode v gore, sprehode in različne športne aktivnosti: kolesarjenje, plavanje, smučanje, plezanje...

Pod hišo Ob Savici je most čez reko Savico, ki vas popelje v Zlatorogovo pravljično deželo, zato je hiša zelo primerna tudi za družinski oddih. Le nekaj metrov stran je tudi priznano Gostišče Erlah, ki v poletni sezoni razvaja svoje goste z bogato ponudbo ribjih jedi.

Obala Bohinjskega jezera je oddaljena le dobrih 300 m, kjer je zahodno kopališče na travniku.

Slap Savica je oddaljen dobro uro hoda od mostu pri hiši.

Apartmajska hiša vsebuje 7 apartmajev. Od tega 4 apartmaje za 4 osebe, 3 apartmaje za 6 oseb. Skupaj torej sprejme 34 oseb. V apartmajih je vključena kuhinja z dnevnim prostorom, soba, kopalnica in balkon.

V poletnem času je odlično izhodišče za planinske izlete, kolesarjenje ter številne druge adrenalinske športe (rafting, soteskanje, polet s tandemom, izlet s kanujem ali kajakom po Bohinjskem jezeru) ali samo lenobno poležavanje na plaži oz. plavanje v kristalno čistih vodah Bohinjskega jezera.

v zimskem času imate na voljo sobo, ki je namenjena shrambi smučarkse opreme, hiša je od izhodišča za smučišče oddaljena le slab kilometer.

NASLOV:

Apartmajska koča Ob Savici

Ukanc 67 A

SI - 4265 Bohinjsko jezero

V BLIŽINI …

Je v neposredni bližini Bohinjskega jezera (300 m) in smučarskega centra Vogel (500 m). Nasproti hiše je locirana Gostilna Erlah, ki trenutno predstavlja eno najboljših gostiln v Bohinju.

PAC SPORTS center je od apartmajske hiše oddaljena 3 km. Pri vseh Pac sports aktivnostih in najemu opreme vam nudimo popust.

RAZDALJE

Bohinjsko jezero                             300 m

PAC SPORTS center                     3 km

Smučarski center Vogel                500 m

Vodni park Bohinj                           10 km

Korita Mostnice                               5 km

Slap Savice                                     2 km

Bled                                                30 km

Ljubljana                                          80 km

 

 

VOUCHER

VREME